Prosos Events staat voor een totaalaanpak met een personal touch

Prosos Events staat voor een totaalaanpak met een personal touch

Evenementen organiseren is een vak apart. Online marketingcommunicatie is dat ook. Door de groeiende digitalisering is het optimaal koppelen van deze disciplines een must voor een geslaagd event. Werkte tot op heden in je onderneming een evenementenorganisator aan beurzen en events, die vooral offline communicatiekennis en -ervaring heeft? Heb je (nog) geen marketingcommunicatieteam, waarin online marketing- en communicatieprofessionals werken? Dan is het een uitdaging om de offline en online kant van een event samen te brengen. Kun je daar wel advies of hulp bij gebruiken? Bij Prosos Events werken we met een ervaren team bestaande uit denkers en doeners op evenementen- én online marketingcommunicatiegebied.

Integrale en innovatieve aanpak

Onze persoonlijke aanpak is integraal. Wij zijn van mening dat een beurs niet op zichzelf staat, maar een integraal onderdeel is van het marketingcommunicatiebeleid. Er zijn zowel beurs- als marketingcommunicatiespecialisten bij ons werkzaam, waardoor wij je een totaalaanpak kunnen bieden. Kies je voor een samenwerking met ons, dan zijn de communicatielijnen kort en kun je gebruikmaken van onze jarenlange expertise en ervaring op beursgebied. Jouw bedrijf, product of dienst presenteren wij met elkaar op innovatieve, onderscheidende wijze. Graag luisteren we naar je wensen om die vervolgens naar concepten en ontwerpen te vertalen. Kom er zelf achter hoe verrassend anders die zijn.

Inspirerende ontmoetingsplek

Waarmee maak je het verschil op een event? Prosos Events kan het verschil voor je maken bij de realisatie van een inspirerende omgeving. Steeds meer gaat het om een prettige ontmoetingsplek. De veranderende wijze waarop mensen met elkaar communiceren heeft daar bijvoorbeeld mee te maken. De ontmoetingsplaats dient inspiratie te bieden en mensen in staat te stellen om hun doelen te bereiken.

Personal touch

Ervaar onze personal touch in de samenwerking en het eindresultaat. Of het nu gaat om conceptontwikkeling, creatie, coördinatie of organisatie, jouw wensen en beursbezoekers staan centraal. Samen aan de slag met jouw uitdagingen!

Wil je meer weten over ons en onze dienstverlening? Lees het hier.

Geen reactie's

Geef een reactie