Trends events 2020

Trends events 2020

Wanneer we aan de winter denken, denken we vaak aan kou, maar ook aan gezelligheid en knusheid. Het wordt namelijk sneller donker en de kaarsjes gaan weer aan. Deze sfeer kun je in mooi een winterevenement terug laten komen. Daarom delen wij vandaag graag een aantal handig tips!

Virtual reality

Virtual reality is al jaren populair. Ook in 2020 gaan we dit nog steeds terugzien. Jouw bezoekers willen beleving. Dan zijn VR-brillen een superoplossing. Deze brillen zijn tegenwoordig relatief goedkoop en daarnaast geeft dit direct een ervaring die tot de hersenen doordringt. Op deze manier kun jij jouw bezoekers prikkelen om over te gaan tot actie.

Even offline alsjeblieft

Tegenwoordig gebeurt alles online en zijn mobieltjes, tablets en andere schermen niet meer uit ons leven weg te denken. Mensen hebben vooral in deze tijd even behoefte aan offline zijn. Maak bijvoorbeeld een gezellig ruimte waar mensen even lekker kunnen ontspannen. Plaats lekkere banken of stoelen om in te luieren. Ook een afgesloten hok waar je even geen invloeden van het online gedeelte van het event krijgt, kan goed werken. Hier kunnen jouw bezoekers gewoon even lekker netwerken en informatie met elkaar uitwisselen.

Eten!

Een echt aandachtstrekker is een creatief foodconcept bij je stand. Bezoekers willen altijd wel iets proeven. Op deze manier trek je heel makkelijk de aandacht. Veel mensen delen tegenwoordig ook hun eten op social media. Als jouw foodconcept dus opvalt op deze manier, is dat mooi meegenomen. Maak dus een echte beleving van jouw stand middels een uniek foodconcept.

Gamification

Wie houdt er nou niet van spelletjes? Trek bezoekers naar jouw stand met gamification. Gamification is het toepassen van gamedenken en gametechnieken in niet-game omgevingen. Bij gamification gebruik je spelelementen om gebruikers te motiveren en hun ervaring te verrijken. Op deze manier kun je gedrag stimuleren en mensen verleiden jouw product te kopen of te gebruiken.

Heb je hulp nodig bij het bedenken van unieke concepten? Neem dan contact met ons op!

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie