Trouwevent: direct contact met je doelgroep!

Trouwevent: direct contact met je doelgroep!

Al eens overwogen om met jouw bedrijf op een trouwbeurs of -event te gaan staan? Door zowel online als offline meer zichtbaarheid te creëren bij jouw publiek besluit het bruidspaar misschien wel om bij jou een afspraak in te plannen. Bij het staan op een beurs komt vaak meer kijken dan je in eerste instantie denkt!

Wat is je doel?

Het is belangrijk dat het doel van het event voor jouw organisatie helder is. Wil je meer zichtbaarheid, ga je voor afspraken of wil je daadwerkelijk verkopen? Door het doel helder in kaart te krijgen weet je precies wat er nodig is.

Direct contact

Op een trouwbeurs is het mogelijk om direct contact te hebben met je doelgroep; de aanstaande bruidsparen. Je kan ze door de beurs een indruk geven van wie je bent en wat je doet. Dit is op internet toch vaak lastig. Als bruidspaar wil je namelijk wel zeker weten dat het klikt met de fotograaf die de hele dag op jullie bruiloft aanwezig is. Of wat dacht je van de catering op een bruiloft? Middels een beurs kunnen bruidsparen makkelijk kennis maken met jouw specialiteit. Je kan immers van verschillende gerechten kleine hapjes maken en ronddelen. Dit werkt veel efficiënter dan als je per bruidspaar allemaal proeverijen klaar moet maken.

Hoe ben je zichtbaar?

De zichtbaarheid van jouw bedrijf op de beurs is afhankelijk van een aantal factoren. Bijvoorbeeld of er budget beschikbaar is of welke plek je toebedeeld krijgt. Wanneer je maar weinig ruimte tot je beschikking hebt, kies er dan voor om kort en krachtig te blijven in je reclameboodschap. Bij een krap budget kan je al snel opvallen door het uitdelen van kleine giveaways. Zet de mensen met een vlotte babbel in voor jouw stand. Maar let op dat ze niet te lang praten met een klant. Zorg voor een vervolgafspraak, zo is er voldoende tijd om alle bezoekers te woord te staan en heb je warme leads gecreëerd.

Wil je de zichtbaarheid op de trouwbeurs vergroten, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Prosos Events wil jou graag helpen, dus neem gerust contact op. Wij hebben ervaring om jouw beurs aanwezigheid van A tot Z te organiseren.

Trouwdag.nl

Graag brengen wij je ook Trouwdag.nl onder de aandacht.

Op Trouwdag.nl vind je een breed aanbod van adressen  voor een onvergetelijke dag. Samen met de partners van Trouwdag.nl worden er inspirerende ideeën en tips en tricks uitgewisseld. Meer informatie of interesse om te adverteren? Kijk op de website of neem contact op met de collega’s van Trouwdag.nl

Tip: volg ze alvast op Facebook en Instagram.

Geen reactie's

Geef een reactie