Zet je event in de spotlights!

Twee handen bij elkaar in hart vorm met een spotlight op de achtergrond

Zet je event in de spotlights!

Online marketing wordt veelal gebruikt voor het onder de aandacht brengen van een event maar ook traditionele marketing is een belangrijk aspect hierin. Wij zijn er van overtuigd dat online- en offline marketing elkaar versterken. Waar het ene aspect iets mist, voegt het andere weer iets toe. Hieronder lees je hoe je naast online marketing en technische snufjes, met traditionele marketing de boodschap van jouw event kunt versterken.

Spreek mensen aan

Tijdens een event wil je het graag persoonlijk houden. Dan is traditionele marketing en een doelgerichte online marketing aanpak echt een uitkomst. Je kunt mensen online en tijdens het event aanspreken en contact maken door ze bijvoorbeeld online een persoonlijke e-mail te sturen of op social media-aandacht te besteden aan het event. Op het event zelf kun je bezoekers een boekje of flyer geven. Een leuk gesprek kan veel losmaken bij mensen, wanneer ze dan ook nog een flyer of visitekaartje bij krijgen, zullen zij het leuke gesprek en de flyer aan elkaar koppelen. Een visitekaartje of flyer zullen je bezoekers ook sneller bewaren en later nog eens goed doorlezen. Als men vervolgens het bedrijf door gebruik te maken van slimme marketingtechnieken tegenkomt op social media of tijdens het surfen dan is de kans op een succesvol contactmoment erg groot.

Val op tijdens een event

Een mooie stand is belangrijk om er tijdens het event uit te springen maar ook gebruik maken van bijvoorbeeld roller banners of spandoeken kunnen een goede bijdrage leveren aan de zichtbaarheid.

Het klinkt misschien wat cliché, maar pennen weggeven is nog steeds een slimme actie! Eigenlijk heeft niemand ooit een pen bij zich maar het is superhandig om te hebben wanneer je snel wat op moet schrijven. Pennen worden ook snel verspreid onder mensen. Wanneer je deze kwijt bent, dan heeft je collega deze zeker ‘even geleend’ om snel een notitie te maken. Je hebt dus nooit genoeg pennen.

Wij helpen jou!

Wil jij nou ook dat Prosos Events jouw stand versterkt? Prosos.nl kan helpen de traditionele marketing te laten aansluiten bij de online marketing van het bedrijf. Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Tags:
,
Geen reactie's

Geef een reactie