Zo trek jij bezoekers naar jouw beursstand!

Zo trek jij bezoekers naar jouw beursstand

Zo trek jij bezoekers naar jouw beursstand!

Op de beursvloer moet je natuurlijk opvallen als bedrijf! Hieronder vind je een aantal ideeën om de aandacht van bezoekers te trekken.

Technologie

Technologie wordt steeds belangrijker. Dit geldt ook voor het gebruik van technologie op jouw beursstand. Zo hebben VR (virtual reality) en AR (augmented reality) hun weg gevonden binnen de beurswereld. Het kan lastig zijn om de juiste technologie te vinden die jouw doelgroep aanspreekt. Enkele voorbeelden van technologie die gebruikt kan worden op een beurs zijn:

  • Een virtuele muur voor een interactieve belevenis;
  • Interactieve vloeren;
  • 4D storytelling om bezoekers te informeren/verleiden met geluiden, geuren en beeld.

Huiskamer-sfeer

Een huiskamer sfeer kan mensen op hun gemak stellen en comfort bieden. Zet bijvoorbeeld comfortabele stoelen of banken neer waar mensen even kunnen genieten. Aan de eettafel in deze huiskamer zou je leuke folders of boekjes neer kunnen leggen die de bezoekers even kunnen lezen tijdens een bezoek aan jouw huiskamer.

Activiteit

Om de aandacht te trekken kan een (kleine) activiteit goed werken. Creëer een unieke ervaring voor de stand bezoekers door ze te belonen wanneer ze aan het ‘werk’ gezet zijn. Denk bijvoorbeeld aan het oplossen van een puzzel, een spelletje of een quiz. Je kunt je bezoekers daarna belonen met een sample van jouw product, een lekkere smoothie, een kortingscode etc.

Relaxed

Je bezoekers in de watten leggen en verwennen is een grote trend binnen de evenementenbranche. Gun je bezoekers een momentje van rust door een massagestoel aan te bieden of als cosmeticabedrijf je bezoekers bijvoorbeeld een manicure te geven.

Live muziek

Live muziek kan ook de aandacht van bezoekers trekken. Door muziek wordt er gelijk een andere sfeer gecreëerd en door er entertainment aan toe te voegen zullen er sowieso bezoekers blijven staan.

Inspiratie opgedaan, maar wil je graag hulp bij het realiseren van een opvallende beursstand? Prosos Events kan hier bij helpen! Wij regelen dat voor, tijdens en na het evenement alles voor elkaar is en dat jouw stand de aandacht trekt tijdens de beurs. Meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Geen reactie's

Geef een reactie